Leasingklubben er kommet godt i gang med LEASO

”Overgangen til LEASO var nem og uproblematisk og har givet os et godt fundament til yderligere vækst i fremtiden”.
– Mads Hemmingsen, Direktør i Leasingklubben.

 

Kunden:

Leasingklubben er et leasing- og finansieringsselskab med base i Kolding.

Virksomheden har specialiseret sig i fleksible løsninger til både private og erhverv, og tilbyder bl.a.  flexleasing, splitleasing & sæsonleasing.

Udfordringen:

Leasing bliver mere og mere udbredt i Danmark, både erhvervsmæssigt og i den private sektor. Og som finansieringsvirksomhed er der mange krav fra myndighederne, som skal overholdes på hver enkel sag.

Hos Leasingklubben, hvor du er kunde direkte ved leasingselskabet, stiger mængden af opgaver i takt med at nye kunder kommer til. Mange af disse opgaver har deadlines, og det var afgørende for Leasingklubben, at systemet kunne hjælpe med at overholde disse.

Endvidere kommer der løbende nye retningslinjer til branchen, som der også var behov for at forholde sig til. ”Her tænker vi bl.a. på procedurer vedrørende kundekendskab (KYC), AML-risikovurdering samt kreditvurdering”. ”Og derfor var vi på udkig efter et værktøj, som kunne understøtte os i den stigende mængde opgaver og nye procedurer” siger Mads Hemmingsen, Direktør i Leasingklubben.

Hvad har LEASO gjort:

”LEASO har hjulpet Leasingklubben med at forbedre produktiviteten og har givet os et godt overblik over opgaver og deadlines. Med LEASO har vi fået nem og effektiv adgang til at håndtere en leasingaftale, med kun få klik. Systemet håndterer automatisk vores opkrævninger, amortisering og afvikling i hele aftalens løbetid.

Med integrationen til vores økonomisystem, har vi samtidig fuld kontrol over økonomi og fakturering udført fra LEASO-platformen. Herunder bl.a. udsendelse af fakturaer, bogføring af omkostninger samt oprettelse af kunder, direkte i systemet”.

”Med LEASO har vi fået samlet alt i et effektivt system, med fokus på automatisering, så vi kan fokusere vores energi på kundevendte opgaver” siger Mads Hemmingsen, Direktør i Leasingklubben.

Og tilføjer at: ”med en korrekt og ensartet sagsbehandling af alle medarbejdere, kan vi håndtere mere forretning samtidig med at vi lever op til myndighedernes krav.

– april 2021 –